LOADING

Type to search

Videresalg af sikker brugt it udstyr

Elektronik

Videresalg af sikker brugt it udstyr

Share

Gammelt it udstyr, eller bare brugt udstyr, har ofte en stor værdi for dem som går og leder efter noget brugbart. Her kan der ofte være tale om dataservere, som også kan have stor værdi for dem som står og mangler pladsen. Nogle gange kan en virksomhed være nødsaget til, at skaffe sig af med den ekstra dataplads, fordi man bare ikke får den opbrugt. Så er den bedre tjent hos nogle andre, som rent faktisk kan få noget ud af den.

Der er dog ofte et problem med sådan en byttehandel, og det er at den gamle data måske ligger et eller andet sted på serveren. Det kan være følsom data over tidligere kunder og så videre, og det er jo ikke noget, som man bare kan anse for værende en lille bonus for køber. Det er noget som er strengt forbudt og videresælge, og man kan risikere at få en kæmpe bøde for det. Så datasletning i det tilfælde ville også være helt på sin plads.

Få en god pris for den brugte computer

Sidder man selv og vil skaffe sig af med noget af det gamle it udstyr, er der også nogle gode muligheder for en at komme af med det i dag. Der er helt sikkert nogle, som sidder derude og er klar til at investere i ens brugte grej, som de sikkert også kan få en masse ud af. Det er i hvert fald noget, som man kan give et ærligt forsøg, når det er man sidder og skal investere på et eller andet tidspunkt.

Der er mange som kommer til at kunne spare en del på udstyret, og så kan man jo altid investere i noget nyt, hvis man selv når et stadie hvor man tjener så gode penge på jobbet. Alt hvad der har med følsom data, er som sagt noget der også skal tjekkes ordnetligt efter, at man ikke lige pludselig har sendt en mail til en, som så ender med at trække en i retten, fordi man reelt set ikke burde havde mailkontakten på den person i første omgang og meget andet problematik.