LOADING

Type to search

Shop dine dagligvarer ved den dansk tyske grænse

Shopping og deals

Shop dine dagligvarer ved den dansk tyske grænse

Share

Stort udvalg af varer til husholdningen

Kunne du godt tænke dig at spare penge på dit husholdningsbudget, så der er flere penge til det sjove her i tilværelsen, så er det bare med at starte bilen op, og køre ned til den dansk/tyske grænse og ligge din handl i en grænsebutik som Poetzsch, der råder over et rigtig stort varelager af produkter til de festlige lejligheder og til den helt almindelige hverdag, som der jo er flest af. shop hos din grænsebutik Poetzsch Padborg
og fyld dine lagre op derhjemme, især nu hvor julen nærmer sig, og vi skal have gæster, så er det dejligt, at have lidt ekstra lækkert at byde på og hygge sig med.

Lav moms og stor volumen

I Tyskland drager man fordel af at der er tale om en stor nation, og dermed også et stort turnover på varer, og med en sådan volume så bliver priserne naturligvis lave, og det koblet sammen med, at der er en lav moms i Tyskland, så er priserne virkelig gunstige, og dermed er der rigtig mange penge at spare. Og er der noget, som vi danskere er vilde med, så er det billige priser, og derfor er der alle mulige gode grunde til at køre ned til Tyskland for at handle. Poetzsch grænsebutikker er populære, og det er virkelig også nogle gode butikker med et stort udvalg af varer i god kvalitet. Check deres hjemmeside ud og se hvor fine varer, der er tale om og se hvor gunstige priserne er. Lav eventuelt en familiehyggetur ud af at køre en tur sydpå til grænsen, besøg en hyggelig restaurant eller lav en picnickurv og tag med. Kombiner gerne turen med nogle oplevelser også, grænselandet er en spændende landsdel, der har rigtig meget at byde på, og er utrolig historisk. Og afslut eller begynd dagen med et tur til Poetzsch grænsebutik og få fyldt jeres bil op med gode billige varer fra Tyskland, og glæd jer over hvor mange penge I sparer.