LOADING

Type to search

Sækkestol til store og små

Boligindretning

Sækkestol til store og små

Share

Hvis du er på udkig efter det mest behagelige og komfortable lounge møbel du nogensinde har haft, så skal du kigge efter en sækkestol. En sækkestol kan bruges overalt i hjemmet – om det er i stuen, på børneværelset, terrassen eller andet. Hvis først du har prøvet at slænge dig i en sækkestol, vil du vide, at det er afslappende og komfortabel efter en lang dag på arbejdet eller i skolen, og din krop vil takke dig. Det gode ved sækkestolen er, at den former sig efter den, der sidder i sækkestolen, og man får derfor en perfekt støtte til kroppen. Pandora Living har et bredt udvalg af forskellige sækkestole, så man kan finde noget til enhver smag. Se det store udvalg her: https://pandoraliving.dk/collections/saekkestole
Det er ikke kun de voksne, der kan nyde den afslappende fornemmelse, der er ved er at sætte sig godt til rette i en sækkestol. Der findes også sækkestol børn, der er et møbel, som børn vil elske at have på børneværelset, i legeværelset, i det fælles opholdsrum eller måske i sommerhuset. Sækkestole er skabt til hygge og afslapning – en rigtig “flyder”, så derfor er sækkestolen god at placere de steder, hvor der kan være behov for at slappe af og oplade lidt ny energi.
Hos Pandora Living har man mulighed for selv at vælge fyldet til din sækkestol eller puf.

Enten kan man vælge klassisk fyld: 100% EPS kugler, også kaldet flamingo kugler. Eller man kan vælge lux mix fyld: Dette er en special blanding af EPS kugler og skumgranulat. Denne blanding giver en blødere og mere behagelig og eksklusiv siddekomfort. Uanset hvilket fyld, man vælger, får man sækkestole til børn og voksne, der giver den perfekte støtte til kroppen, så man kan slappe helt af.