Sådan får du dine børn til at tro på julemanden

Nu begynder julen snart, og med julen der kommer der som altid en masse julefilm i fjernsynet. Hvet år så er der flere tusinde familier, der sætter sig godt til rette i sofaen i stuen og så dernæst ser en af de mange klassiske julefilm, som kører. Det som mange af disse julefilm har til fælles er, at de alle omhandler julen selvfølgelig – men de omhandler for det meste og det faktum at julemanden findes. En julefilm er næsten ikke en julefilm uden at julemanden er med, og hvis man vil have sine børn til at tro på julemanden så er der her en række tips man kan benytte sig af.

Julemanden er den legendariske figur, der er synlig i december sæsonen. I løbet af denne sæson tror børn på julemanden for at give dem en velsignelse for at gøre deres liv lykkeligt. De plejede at bære julenisse-kjolen og få børn til at dele kærlighed og lykke.

Det er altid en god ide at få dine børn til at tro på julemanden. Bare læs med på videnskab.dk her..

Lad dem gå i troen

Først og fremmest skal du ikke gøre noget for at de ikke tror på det. Hvis du leger med på ideen så er det altid sjovt. Hvis dit barn har storesøstre eller lignende så fortæl dem at de endelig ikke må sige noget, og derfor skal du være sikker på at du ikke kan gøre noget for at illusionen om julemanden ikke forsvinder. Til dette kan det også hjælpe at synge nogle gode julesange først.

Husk gaver i sokken

Husk også gaven i sokken. Hvis dine børn har hængt en strømpe op, så kan du sagtens lægge en masse gaver deri, så hver morgen at de vågner så finder de en lille gave gemt dernede. På den måde så ved de også godt at det ikke er noget som julemanden har sørget for, men der er alligevel mange der vil tro at måske en af julemandens nisser har været forbi.

Nissen skal gerne drille

Nissen skal også bruges foruden at lægge ting i strømpen. Man kan nemlig bruge nissen på mange andre måder og det er ikke for sjovt at man snakker om at nissen kan lide at drille. Der er mange måder at få nissen til at drille.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *