LOADING

Type to search

Fys og Sund

Mad og Sundhed

Fys og Sund

Share

Hos Fys og Sund i Randers kan man få fysioterapeutisk behandling. Faktisk stiler Fys og Sund i Randers efter, at man allerede inden for 1 til 2 dage kan få en tid hos en fysioterapeut, hvilket må siges at være en kæmpe fordel. For hvis man døjer med eksempelvis ondt i skulderen eller i knæet, ja så er det en kæmpe fordel, at man kan sætte ind så hurtigt som muligt, og dermed få den fornødne hjælp.

Fys og Sund i Randers har åbent hele 6 dage om ugen, hvor der flere af dagene er ¨åbent helt frem til klokken 20:00. Det gør, at det dels er muligt at tage flere klienter ind, og således skal man som klient ikke vente så længe på, at man kan få en tid. Til Fys og Sund hører også et træningscenter, som har åbent helt frem til klokken 24:00. Udover styrke- og konditionstræning, er det også muligt at dyrke yoga i Randers.

Fys og Sund besidder en samlet erfaring på 165 år indenfor sit felt. De har hjulpet et hav af klienter med skavanker, og udover de faste fysioterapeuter som er ansatte, er der også ansat to studerende fra fysioterapeutstudiet, en yoga-instruktør og en fysiurgisk massør. Endeligt er der også tilknyttet praktikanter fra Aarhus og Alborg Fysioterapeutskole, ligesom der i administrationen er tilknyttet tre erfarne klinikassistenter, som varetager alt det administrative, der hører med til en sådan klinik.

Missionen er at træningscentret skal være et sted, som man gider at komme i. Og derfor har de også gjort meget ud af, at det er et hyggeligt træningscenter, hvor man har lyst til at være. Vil man læse mere om, hvad Fys og Sund i Randers kan tilbyde, kan man enten tage forbi og se centret, eller man kan gå ind på deres hjemmeside https://www.fysogsund.dk/ og læse meget mere om, hvad Fys og Sund kan tilbyde.

Man finder Fys og Sund på Dytmærsken 9 i Randers. Grundet Covid-19 skal man naturligvis tage sine forholdsregler ift. blandt andet mundbind.