LOADING

Type to search

Franson

Biler og sjov

Franson

Share

Hos Fransons finder du et helt nyt koncept når det gælder spil indendørs. Vi har Ludospil som voksenudgave og andre sjove brætspil. Vi kan spille menneske bowling og menneske bordfodbold. Vi har faktisk meget af det som de tilbyder ved specielle event centre og derfor er vi perfekte når det gælder firma sjov og julefrokoster. Vi kan noget andet end alle de andrespillere på markedet. Hvorfor? Fordi her er det kun spil og hygge der er i fokus. Så bliver det ikke meget sjovere.

Alle de spil du kender og måske ikke kender har vi lavet om til live spil. Tør du ligge dig ud med chefen når det gælde live mikado spil. Det gælder om at holde høje pinde samlet i et bund, lade dem falde hvorefter du så skal befri dem fra de andre pinden uden de rører hinanden eller jorden. Det er da skægt. Og det er noget man endnu ikke har set før, og det er det der gør vores nye koncept så ekstra spændende.

Kig ind på vores store event kalender og find råd og vejledning om hvad vi tilbyder hos vores firma. Vi har også event managers som kan kontaktes, og der kan sammensættes et helt specielt program til lige netop din aften eller til dit firma.

Vi laver konkurrencer og har fede sponsor gaver. Husk vi aldrig tilbyder pengegaver, men vi tilbyder gavekort som præmier hvis ikke man ønsker de typiske kaffekopper eller andre sponsoreret gaveartikler. Dette er helt op til dig at vælge.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *